Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Ciorba la ceaun este o mancare traditionala deosebit de gustoasa. Puteti pregati aceasta reteta cu carne de pui.
Ciorba la ceaun |
INGREDIENTE:
- 1 kg cartofi
- 6 pulpe
- 600 g scarita afumata
- 400 g paste
- 3 cepe mari
- 3 morcovi
- 3 rosii
- 2 ardei
- 200 g ulei
- 3 linguri pasta de tomate
- patrunjel
- marar
- leustean
- sare
- 2 legaturi de frunze ceapa verde
- bors acru
MOD DE PREPARARE:
Prima data se pregateste focul, se aseaza cheresteul si ceaunul.
Se curata legumele. Se da prin razatoare morcovul, restul le taiem.
Se
caleste ceapa tocata in ulei, se adauga morcovul se lasa sa se calesca
putin, se adauga pasta de tomate, apa si cand se incalzeste apa se
adauga carnea spalata, - pulpele se taie in doua. Cand clocoteste se adauga
legumele taiate
Lasa sa fiarba la foc mic, se amesteca din cand in cand
Cand au fiert cartofii se adauga bors si sare dupa gust
Se lasa sa fiarba cateva clocote, dupa care se adauga pastele, patrunjel verde tocat si se lasa sa fiarba un clocot.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.