Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta. O variantă de snițel crocant, aromat și perfect pentru un aperitiv
sățios. Pentru momentele în care îți este dor de un piept de pui.
- 150 g migdale sărate
- 1/2 linguriță praf de usturoi
- 1/2 linguriță paprika
- 1/4 linguriță piper negru
- 1/8 linguriță muștar boabe
- 1/8 linguriță piper cayenne
- 2 piepturi de pui, dezosate și fără piele
- 2 ouă mari
- 1 linguriță ulei de măsline
Pentru sosul::
- 1 lingură iaurt grecesc
- 2 linguri muștar galben
- 2 linguri miere de albine
- 1 linguriță suc de lămâie
Mod de preparare:
- Preîncălziți cuptorul la 200 de grade și tapetați cu hârtie de copt o tavă de cuptor.
- Plasați într-un blender migdalele împreună cu condimentele și procesați până când aveți textura unui amestec nisipos.
- Transferați amestecul într-un bol și lăsați-l deoparte.
- Amestecați ouăle cu 1 linguriță de ulei de măsline.
- Feliați pieptul de pui, apoi scufundați fiecare bucată în amestecul de ouă, scuturați-o pentru a elimina excesul și treceți puiul prin amestecul de migdale și condimente.
- Tăvăliți puiul prin migdale până când bucata de carne este perfect acoperită.
- Așezați bucățile de pui în tavă și coaceți pentru 20-25 de minute, întorcându-le la jumătatea timpului.
- Cât timp preparatul este în cuptor preparați sosul de muștar.
- Amestecați iaurtul cu muștar, miere și lămâie.
- Agitați pentru a omogeniza amestecul și serviți alături de snițele.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.