Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta. Piept de pui mediteranean la
grătar – o rețetă extrem de simplă, de ieftină și de rapidă, cu un gust
fresh. Perfect pentru zilele toride de vară. Poftă mare!
Piept de pui mediteranean la grătar
|
Ingrediente:
- 4 bucăți de piept de pui
- 4-5 linguri ulei de măsline
- pătrunjel tocat mărunt
- zeama de la o lămâie/lime
- 4 căței de usturoi pisați
- sare, piper și oregano după gust
Mod de preparare:
Tăiați bucățile de piept de pui în 2, transversal. Combinați restul ingredientelor pentru a face marinata mediteraneană. Puneți puiul în marinată, ungând bine pe toate părțile. Lăsați-l așa cel puțin 2 ore, pentru ca aromele să pătrundă în carne, acoperind bine castronul și dânnu-l la frigider.
Opțional, mai puteți face încă o porție de marinată, să feliați puiul și să folosiță marinata pe post de sos/dressing. Îl poți servi cu o garnitura delicioasa.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.