Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta
Borsul
de fasole cu zeama de varza e nemaipomenit mai ales dupa sarbatori,
zeama de varza ii da un gust deosebit, trebuie neaparat sa il incercati!
Ingrediente:
Bors de fasole cu zeama de varza |
Ingrediente:
500 gr fasole boabe
500 gr ciolan afumat
2-3 cepe
1 morcov
1 pastarnac
1 ardei
1 l zeama de varza murata
2 foi dafin
1 crenguta cimbru
1 lingurita boia de ardei
1 lingurita boia de ardei
Mod de preparare:
Se alege fasolea, se spala si se pune la fiert.
Se adauga si ciolanul taiat in bucatele mai mici. Se pune boiaua, cimbru si tarhonul si se lasa la fiert.
Cand s-a fiert fasolea si legumele se adauga zeama de varza - atentie daca zeama de varza este sarata nu mai puneti sare.
Cand s-a fiert fasolea si legumele se adauga zeama de varza - atentie daca zeama de varza este sarata nu mai puneti sare.
Se mai da intr-un clocot.
Borsul de fasole cu zeama de varza se mananca neaparat cu ceapa!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.