Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Rulada de curcan este un preparat delicios,
care se pregateste rapid si care iti umple bucataria cu miresme ce iti lasa gura apa. Musafirii tai vor fi nerabdatori sa guste din preparatul tau,
care pe langa mirosul savuros, are si un aspect extrem de imbietor.
Rulada de curcan |
Ingrediente:
- 1 kg piept de curcan
- sare de mare
- ulei de masline
Pentru umplutura:
- 250 g orez
- 3 fire de ceapa verde
- 1 ardei verde
- 3 ardei copti
- 3-4 frunze de salata verde
- patrunjel
- 2 linguri ulei de masline
- boia dulce
- sare
Mod de preparare:
Curata pieptul de curcan de pielite si taie-l incat sa se poata rula.
Bate-l putin si condimenteaza-l cu sare, apoi unge-l cu ulei de masline.
Spala bine orezul si pune-l la fiert cu putin sare si cateva picaturi de ulei de masline.
Taie ceapa marunt si adaug-o in orezul aproape fiert, apoi acopera cratita cu un capac pentru a se intrepatrunde aromele.
Intinde orezul peste pieptul de curcan si adauga si felii de ardei copt, apoi ruleaza-l si pune-l la cuptor 40 minute. Cand s-a rumenit, scoate-l si trece-l prin boia dulce amestecata cu patrunjel si salata verde tocate marunt, apoi pune-l la rece cateva ore.
Spala bine orezul si pune-l la fiert cu putin sare si cateva picaturi de ulei de masline.
Taie ceapa marunt si adaug-o in orezul aproape fiert, apoi acopera cratita cu un capac pentru a se intrepatrunde aromele.
Intinde orezul peste pieptul de curcan si adauga si felii de ardei copt, apoi ruleaza-l si pune-l la cuptor 40 minute. Cand s-a rumenit, scoate-l si trece-l prin boia dulce amestecata cu patrunjel si salata verde tocate marunt, apoi pune-l la rece cateva ore.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.