Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Rulada de curcan

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Rulada de curcan este un preparat delicios, care se pregateste rapid si care iti umple bucataria cu miresme ce iti lasa gura apa. Musafirii tai vor fi nerabdatori sa guste din preparatul tau, care pe langa mirosul savuros, are si un aspect extrem de imbietor.
Rulada de curcan

Rulada de curcan

Ingrediente:

  • 1 kg piept de curcan
  • sare de mare
  • ulei de masline
Pentru umplutura:
  • 250 g orez
  • 3 fire de ceapa verde
  • 1 ardei verde
  • 3 ardei copti
  • 3-4 frunze de salata verde
  • patrunjel
  • 2 linguri ulei de masline
  • boia dulce
  • sare

Mod de preparare:

Curata pieptul de curcan de pielite si taie-l incat sa se poata rula. Bate-l putin si condimenteaza-l cu sare, apoi unge-l cu ulei de masline.

Spala bine orezul si pune-l la fiert cu putin sare si cateva picaturi de ulei de masline.
Taie ceapa marunt si adaug-o in orezul aproape fiert, apoi acopera cratita cu un capac pentru a se intrepatrunde aromele.

Intinde orezul peste pieptul de curcan si adauga si felii de ardei copt, apoi ruleaza-l si pune-l la cuptor 40 minute. Cand s-a rumenit, scoate-l si trece-l prin boia dulce amestecata cu patrunjel si salata verde tocate marunt, apoi pune-l la rece cateva ore.

Rulada de curcan se serveste rece, ca aperitiv.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!