Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Mancare de pui cu fasole pastai

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest linkAdauga reteta ta.               Mancare de pui cu fasole pastai, cu rosii si usturoi, reteta simpla, care se poate face tot timpul anului. Mi-era dor să mai fac un preparat rapid și gustos.
Mancare de pui cu fasole pastai
Mancare de pui cu fasole pastai


Ingrediente:
  • 500 g de pulpe dezosate
  • 600 g de pastai
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1 lingura de marar si patrunjel
  • 2-3 catei de usturoi
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 2-3 rosii bine coapte
  • 500 ml de apa

Mod de preparare:

Adaugam intr-o tigaie 2-3 linguri de ulei, 40-50 de ml, nu mai mult.
Cand uleiul s-a incins, punem bucatile de carne in tigaie. Intoarcem fiecare bucata de carne pe ambele parti. Nu trebuie sa se prajeasca, ci doar sa se rumeneasca usor. Acest lucru va da un gust delicios mancarii.
Adaugam apoi ceapa, ardeiul, apoi completam cu apa, cat sa acopere bucatile de carne, jumatate de litru este suficient. Prefer sa nu prajesc ceapa, o las sa se inabuse in zeama lasata de carne.
Punem si pastaile in tigaie, apoi punem un capac si lasam totul sa fiarba la foc mic, pana cand se inmoaie pastaile, iar carnea este bine fiarta. Dureaza cam 20-25 de minute.
Facem o taietura in partea de jos a rosiilor, in forma de „X” si desfacem coaja, apoi putem da rosiile pe razatoare.
Rosiile razuite le rasturnam peste pastai. Punem o lingurita rasa de sare, piper.
Lasam totul sa fiarba timp de 10 minute. Gustam acum, sa vedem daca mai este nevoie de ceva sare sau piper.
Spre final adaugam si usturoiul, apoi putem stinge focul, dupa care punem si verdeata deasupra.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!