Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta. Iata ce iese cand ai doar
cateva ingrediente la indemana si termometrul te tine departe de
bucatarie. Secretul gustos este lipia proaspata, iar umplutura o poti
inventa ad-hoc.
Lipia umpluta |
Ingrediente:
- 1. 5 lipii
- 2. 200 gr cascaval
- 3. 150 gr sunca
- 4. 2-3 linguri masline fara samburi
- 5. 2-3 legaturi de ceapa verde
- 6. crema de branza
- 7. sare
- piper
- marar
Mod de preparare:
Sunca se taie bucati, ceapa marunt, maslinele rondele, iar cascavalul se rade intr-o clipita cu o razatoare.
Fiecare lipie se unge cu crema de branza. Pe jumatate din lipie se presara bucatele de sunca, putina ceapa taiata, masline, se acopera cu cascaval ras, se presara marar, sare si piper dupa gust si se pliaza.
Se pun rand pe rand lipiile in tigaia incinsa, cate 2 minute pe fiecare parte pana cand cascavalul s-a topit iar lipia e rumena. Se pot servi calde sau reci, eventual cu o salata racoroasa de rosii alaturi. Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.