Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
“Budinca din carne tocată în foi de lipie este o rețetă delicioasă,
foarte apetisantă și ușor de preparat. Acest tip de budincă poate fi
preparat de orice gospodină, atunci când este în pană de idei și vrea să
prepare ceva rapid și gustos. Budinca este foarte aromată, cu umplutură
suculentă de carne și legume, învelită în foi subțiri de lipie.
Budincă din carne tocată în foi de lipie |
Ingrediente:
-carne tocată
-ceapă
-foi de lipie subțiri
-roșii
-verdeață
Pentru sos
-3 ouă
-2/3 pahar de smântână
-1/3 pahar de maioneză
-sare, piper și alte condimente după gust
Mod de preparare:
1. Prăjiți carnea tocată cu ceapă.
2. Așezați pe foile de lipie carnea prăjită cu ceapă, rondelele de roșii, rondele de ardei gras și verdeața tocată.
3. Rulați lipiile cât mai strâns sub formă de role și așezați-le una
lângă alta, într-o formă unsă cu ulei și presărată cu pesmeți.
4. Preparați sosul, amestecând toate ingredientele și turnați-l deasupra lipiilor, astfel încât să le acopere complet.
5. La dorință, le puteți presăra deasupra cu cașcaval ras. Dați lipiile la cuptor și coaceți-le până se vor rumeni.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.