Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
O reteta delicioasa de cannelloni umplute cu sos bolognez din: ceapa,
zarzavat supa, ulei, carne de vita tocata, rosii pasate, boia de ardei
iute, verdeturi tocate, sare, piper, faina, unt, lapte, nucsoara, paste
cannelloni si cascaval.
Cannelloni umplute cu sos bolognez |
Ingrediente:
- 1 ceapă
- 1 legătură zarzavat de supă
- 2 linguri ulei
- 500 g carne de vită tocată
- 750 g roşii pasate la cutie
- boia de ardei iute
- 2 linguriţe verdeţuri tocate
- sare
- piper
- 2 linguri făină
- 2 linguri unt
- 300 ml lapte
- nucsoară rasă
- 300 g paste Cannelloni
- 100 g caşcaval ras
Mod de preparare:
Se curăţă şi se toacă ceapa. Se pregăteşte zarzavatul de supă şi se
taie mărunt. 2 Se prăjesc în ulei ceapa şi legurrîele. Apoi se căleşte
şi carnea tocată, până ce se fărâmiţează. Se adaugă 500 g din
cantitatea de roşii şi se dă în clocot.
Se condimentează cu boia, verdeaţă, sare şi piper. Se ia vasul de pe
foc. Se încinge cuptorul la 180°C. Se căleşte făina în unt; se toarnă
laptele şi se lasă să fiarbă cca 5 min., amestecând. Se condimentează.
Se umplu cannelloni cu compoziţia de carne tocată şi se aşază într-o
formă unsă. Se aşază deasupra restul de roşii, sosul becha- mel şi
caşcavalul; se dă la cuptor cca 40 min.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.