Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Ghiveci de legume cu carne

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.               De câte ori îmi rămâne de la alte preparate câte o bucată mică de carne, încerc să o valorific la maxim. De data asta avem ghiveci.
Ghiveci de legume cu carne
Ghiveci de legume cu carne

Ingrediente:

  • 500 g carne 
  • 300 g dovlecei
  • 6-8 cartofi
  • 2 cepe mari
  • 3 căţei de usturoi
  • 1 varză mică
  • 1 vânătă potrivită
  • 2 ardei graşi
  • 2 morcovi
  • 8 roşii potrivite
  • mărar, pătrunjel
  • sare, piper
  • 50 ml ulei de măsline

    Mod de preparare:

    1. Se spală carnea, se scurge şi se taie cubuleţe. Se pune într-un vas cu ulei încins şi se căleşte.
    2. Separat se pregătesc legumele, se curăţă, se spală şi se taie după cum doriţi.
    3. Se pun peste carnea fiartă în următoarea ordine: ceapa şi chiar se lasă la rumenit până capată şi ea culoarea arămie, varza, vânăta, morcovii, ardeii, dovleceii şi cartofii. Se pune sare şi piper după gust şi se lasă la fiert punându-se două polonice de apă caldă, aproximativ 30 minute până se fierb.
    4. Între timp se pregătesc roşiile, se spală cu apă caldă, se decojesc, se dau pe răzătoarea deasă şi se pun peste ghiveci lăsându-le pe foc să scadă la jumătate, aproximativ 20 minute. Se adaugă verdeaţa tăiată mărunt şi se serveşte fierbinte cu crutoane.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!