Sfecla rosie
coapta cu miere este un preparat sanatos, cu arome deosebite. Poate fi
consumata atat rece, cat si calda. O poti face in 25 de minute.
Sfecla rosie coapta cu miere |
- 700 grame sfecla rosie gatita
- 2 linguri cimbru proaspat
- 2 linguri otet balsamic
- 2 linguri ulei de masline
- 2 linguri miere
Mod de preparare:
Incalzeste cuptorul la 200 grade Celsius. Taie sfecla rosie in bucati si pune-le intr-o tava de copt.
Fa un amestec din restul de ingrediente, omogenizeaza si toarna peste sfecla. Amesteca bine, astfel incat sa se unga bucatile de sfecla cu aceasta compozitie.
Da la cuptor pentru 25 de minute. Ar trebui ca bucatile de sfecla sa fie lipicioase si sa aiba un aspect glazurat.
Se serveste alaturi de alte preparate. De exemplu poate fi alaturata unor cartofi copti, poate fi combinata cu legume verzi sau cu pui prajit.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.