Omleta
este o mâncare foarte simplă și rapidă.
Rețeta pe care v-o prezentăm astăzi se prepară la cuptor și este mult
mai delicioasă și sănătoasă decât cea preparată la tigaie. Această
omletă este din cartofi și crenvurști, acoperită cu un strat fin de
cașcaval, ideală pentru un mic dejun de weekend cu familia.
Omletă din cartofi cu crenvurști |
Ingrediente:
-5 cartofi
-4 crenvurști
-2 ouă
-100 g de cașcaval tare
-unt
-sare și piper negru măcinat
-ceapă verde
Mod de preparare:
1. Curățiți cartofii și fierbeți-i în apă sărată.
2. Lăsați să se răcească, dați-i prin răzătoare mare și adăugați ouăle bătute. Condimentați cu sare și piper negru și amestecați compoziția.
3. Puneți compoziția pe o tavă unsă cu unt.
4. Așezați deasupra crenvurștii tăiați și presărați cașcavalul dat prin răzătoare mică.
5. Coaceți omleta la cuptorul timp de 10-15 minute.
6. Serviți omleta presărată cu ceapă verde sau verdeață tocată.
Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.