O mancare buna, buna
care se face destul de repede. Mi-a
facut cu ochiul de cand am vazut-o. Merita incercata, daca va
place tarhonul.
- 2 pulpe de pui intregi
- 300 g smantana
- 2 cepe mai mici
- 1 capatana usturoi
- 2 lingurite amidon
- putin unt
- sare, piper
- tarhon
MOD DE PREPARARE:
Taiem pulpele pe jumatate si le rumenim in untul incins. Adaugam apoi ceapa taiata marunt si mai intorcem pulpele o data.
Adaugam apoi apa cat sa le cuprinda. Acoperim cu un capac si lasam sa fiarba la foc mic.
Cand sunt aproape fierte luam capacul jos si mai lasam sa fiarba pana scade putin sosul.
Amestecam smantana cu amidonul dizolvat in 2 linguri de apa. Subtiem apoi cu sos si adaugam peste pui.
Lasam sa mai fiarba putin, pana incepesa se ingroase sosul. Condimentam apoi cu sare si piper.
La final adaugam tarhonul taiat marunt si usturoiul pisat. Lasam sa mai dea doua clocote si apoi stingem focul.
Servim cald cu mamaliguta.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.