Ni se întâmplă că pieptul de pui să iasă prea uscat, ca si la nevasta-mia. Obtii cel mai suculent piept de pui pe
care l-ai mancat vreodata! Iata care sunt
ingredientele de care ai nevoie!
PIEPT DE PUI |
– 4 bucati de piept de pui
– un sfert de ceasca de otet balsamic
– 2 linguri de ulei de masline extravirgin
– o lingurita de sare de mare
– o jumatate de lingurita de busuioc uscat
– cativa fulgi de ardei iute
– o jumatate de lingurita de piper proaspat macinat
– patrunjel proaspat tocat
Mod de preparare: Otetul fragezeste carnea inainte de gatire si ii da un gust deosebit. Se combina toate ingredientele de mai sus si se obtine o marinata plina de arome. Se aseaza puiul intr-o tava si se toarna marinata deasupra. Asigura-te ca fiecare bucata de carne este bine invelita in sosul cremos. Se da puiul la frigider pentru 30 de minute, iar apoi se pune la cuptor timp de 20-25 de minute la foc mediu.
Pentru a obtine cel mai suculent piept de pui, lasa carnea sa se odihneasca 10 minute inainte de a fi servita. Decoreaz-o apoi cu cateva frunze de paturnjel proaspat. Este o reteta simpla care iti garanteaza o friptura frageda si suculenta. Incearc-o si tu!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.