Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

CLATITE CU PTEPT DE PUI GRATINATE

Retete si gust
Clatite cu piept de pui la cuptor. Clatite aperitiv umplute cu piept, tocata de pui si gratinate cu cascaval si smantana. O gustare calda foarte indragita si foarte usor de preparat.
PUI
CLATITE CU PTEPT DE PUI GRATINATE

INGREDIENTE

  • 5 clatite preparate dupa reteta preferata
  • 1/2 piept de pui mare
  • 200 g bacon
  • 1 cutie rosii in suc
  • 2 catei usturoi
  • piper
  • oregano
  • Pentru gratinare:
  • 2 oua
  • 200 g smantana
  • 100 g cascaval
  • sare si piper
  • marar

    MOD DE PREPARARE:

    Bacon-ul taiat fasiute se prajeste usor intr-o tigaie. Cand grasimea incepe sa se topeasca adaugam si pieptul de pui cubulete. Amestecam pana carnea incepe se se albeasca, moment in care adaugam rosiile taiate cubulete (cu tot cu suc) sau date prin blender. Adaugam sare doar daca este absolut necesar, piperam si presaram putin oregano. Lasam la fiert pana scade toata zeama, avand grija ca aproape de final sa adaugam usturoiul tocat marunt. Lasam la racit.

    Ouale se bat bine cu putina sare si piper. Adaugam smantana si mararul. Omogenizam.

    Clatitele le umplem cu carnea racita. Le pliem, impaturim sau rulam dupa dorinta, apoi le asezam intr-un vas termorezistent uns cu ulei. Turnam deasupra sosul cu smantana, presaram din belsug cu cascaval ras si dam la cuptor la foc mediu pana se rumeneste.

    Mancarea se serveste calda presarata cu patrunjel verde tocat.
     

    TIPS-URI

    Cantitatile se pot mari in functie de vasul in care veti pregati mancarea si de cati pofticiosi aveti la masa
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!