Ce desert ai putea să prepari pentru familia ta, dar care să nu îți solicite prea mult timp. O rețetă extrem de interesantă de tort cu brânză și gem de piersici. Acest tort se poate prepara fără coacere. Incercti si voi. Spuneti-mi aspectul si gustul, intr-un comentariu. Ingrediente
TORT DE PISCOTURI |
250 g branza dulce de vaca
375 ml lapte
15 g gelatina
1 pachet piscoturi
70 g gem de piersici
3 piersici
1 linguri cacao
2 linguri rom
150 g ciocolata neagra
200 ml frisca pentru ornat
coacaze rosii pentru ornat
Mod de preparare:1. Gelatina se lasa la inmuiat in lapte pentru cateva minute, apoi se pune la foc mic si se amesteca pana se dizolva. Atentie, nu trebuie sa fiarba!
2. Se ia de pe foc, se adauga branza de vaci si se amesteca pana se omogenizeaza. Se asaza un rand de piscoturi intr-o forma de tort detasabila si se toarna peste ele jumatate din crema. Restul piscoturilor se lipesc cu gem doua cate doua si se inmoaie in rom. Se pun peste crema, impreuna cu doua piersici taiate feliute.
3. Cealalta jumatate a amestecului se amesteca cu cacaua si se toarna deasupra. Se lasa peste noapte la frigider, pentru a se intari. Se orneaza cu frisca, bucatele de ciocolata neagra, felii de piersica si coacaze rosii.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.