Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Fursecuri - Coarne de gazela

Retete si gust

Fursecuri - Coarne de gazela
Tipul rețetei:
Gustări
Numarul de porții:
8 porții
Preparare:
90 min
Gătire:
15 min
Gata în:
1 h, 45 m
Dificultate:
Ușor                                                                                            

Ingrediente

Pentru aluat:
250 faina
2 linguri de apa de flori de portocale
2 linguri de ulei
150 ml apa

Pentru pasta de migdale:
300 gr faina de migdale
1 lingura de scortisoara
150 gr zahar
50 gr unt
30 ml apa de flori de portocale

ulei de floarea soarelui


Preparare

Etapa 1

Amestecati toate ingredientele pentru pregatirea aluatului. Dati-i forma unei mingii. Infoliati-l si puneti-l la rece cel putin 1 ora.

Etapa 2

Amestecati toate ingredientele pentru pasta de migdale. Nu ar trebui sa fie prea uscata, in caz contrar se adauga putina apa de flori de portocale. Formati 15 batoane din pasta de migdale si puneti-le pe blatul de lucru.

Etapa 3

Dupa ce aluatul s-a odihnit la rece, din acesta se ia putin cat o minge mica. Va ungeti mainile cu ulei si intindeti delicat aluatul in palma.

Etapa 4

Puneti un baton de pasta de migdale si inchideti aluatul bine.Dati forma unei semilune.

Etapa 5

Ungeti cu ulei blatul de lucru si puneti semiluna pe blat. Acum dati-i forma unui corn de gazela si apasati marginile pentru a sigila aluatul.

Etapa 6

Cu un dispozitiv de taiat cu rotita eliminati surplusul de aluat. Daca nu aveti o asemenea ustensila, folositi-va de un cutit.

Etapa 7

Aranjati coarnele gazela de pe o foaie de copt si lasati-le sa se usuce 1 ora la temperatura camerei. Apoi coaceti-le 15 minute la 180°C
 
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!