Rulouri din vitel in prosciutto
|
Rulouri din vitel in prosciutto |
- Type:
- Felul principal
- Numarul de porții:
- 2 porții
- Preparare:
- 20 min
- Gătire:
- 50 min
- Gata în:
- 1 h, 10 m
- Dificultate:
- Ușor
Ingrediente
400 gr. vitel
4 felii de prosciutto
ciuperci taiate din conserva
1 buc morcov mic
1-2 buc. castraveti murati
1/2 ardei rosu
1 lingura de mustar
sare, piper, boia
2 oua fierte
patrunjel verde tocat marunt
Preparare
Taiem
bucata de vitel astfel ca sa obtinem doua felii ca de sniter. Aceste se
uniformizeaza prin batere. Ca sa nu se distruga textura carni, se
aseaza o folie de plastic peste carne si apoi se bate. Ouale se fierb
tare. Morcovul, ardeiul rosu si castraveti se taie fasi subtiri.
Pe o folie de aluniniu unsa cu margarina, se aseaza alaturi doua fasii
de prosciutto. Peste ele, in sens invers, se aseaza felia de vitel si la
incepe asezarea compozitiei. Se intinde intai mustarul peste carne,
apoi se presara salvia si condimentele. Se continua asezarea
ciupercilor, fasiilor de morcov, ardei, castravete, si ouale taiate in
sferturi. Sarea, piperul si boiaua se adauga dupa gust.
Rulam
intai felia de vitel si apoi o imbracam in feliile de prosciutto.
Prindem ruloul cu scobitori. Inainte de a da la cuptor se prajesc in
putin ulei, pentru a obtine o crusta. Se da apoi la cuptor, cca. 50 min.
La inceput acoperin tava cu o folie de aluminiu, dupa care o scoatem.
Se serveste cu un pilaf sau orice garnitura doriti.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.