Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Frigarui la gratar

Retete si gust
  
Frigarui la gratar
Tip: Rețete de prăjit
    Naționalitate: Arabă
    Dificultate: Avansat

    Pentru câte persoane sunt 4-6
    Preparare: 30 de minute
   Timp de gătire / coacere: 40 de minute               Preparare: 1:10                                                                              p                                                                                                                                                           
Obțineți următoarele:

    1/3 cesti de ulei de masline
    1/3 ceasca de sos de soia
    3 linguri de boia
    1/4 cană de miere
    2 buc.de usturoi
    1 lingură de ghimbir tocată
    piper negru
    1/2 kg de carne de minzat
    2 ardei marii
    1-2 cepe medie

    250 gr ciuperci                                                                                                                                                                 Mod de preparare:                                                                                                                                                                   1. Se amestecă ingredientele de marinat (ulei de măsline, sos de soia, boreț, miere, usturoi, piper, ghimbir iîntr-un castron și se adaugă carnea. Acoperiți și răciți în frigider timp de cel puțin 30 de minute, dacă este posibil, pentru câteva ore sau chiar peste noapte, deoarece mirodenii sunt absorbite în carne atât de mult încât să puteți obține o aromă excelentă picantă.                                                  2. Puneti frigărele preparate în apă timp de cel puțin 30 de minute înainte de a fi puse la grătar. Acest lucru împiedică arderea arsurilor în timpul gătitului.                                                                              3. Tăiați legumele într-o bucată mare care este aproximativ aceeași cu cea a cărnii de vită. Dacă lăsăm un spațiu mic între bucatile de carne, (ele sunt așezate mai uniform pe grătar). Dacă mai există un pic de bulion, stropiți frigarul înainte de coacere.                                                                                 4. Să se coace în 8 până la 10 minute, în funcție de cât de cald este grătarul. Lăsați să se odihnească timp de 5 minute înainte de servire.


Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!