Pulpa de miel
|
Pulpa de miel |
- Type:
- Felul principal
- Numarul de porții:
- 4 porții
- Preparare:
- 30 min
- Gătire:
- 2 ore
- Gata în:
- 2 h, 30 m
- Dificultate:
- Ușor
Ingrediente
1 bucata pulpa de miel
crengute de rozmarin
sare de mare grunjoasa (1 kg)
500 ml vin alb
Preparare
Etapa 1
Se spala pulpa de miel fara sa se indeparteze pielita de deasupra sau osul si se lasa sa se usuce foarte bine.
Etapa 2
Se spala a doua oara pulpa, de data asta in vin alb.
Etapa 3
Se imbiba bine cu vin si rosmarin.
Etapa 4
Se pune in tava un strat cam de doi cm de sare de mare grunjoasa, se pune deasupra pulpa si se acopera in intregime cu sare.
Etapa 5
Se da la cuptor pentru aproximativ doua ore, cam la 200 grade.
Etapa 6
Cand e gata se indeparteaza sarea si se serveste de preferat cu salata verde.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.