Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Ciulama de ciuperci de post, rețeta fără făină

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Ciulamaua de ciuperci este o rețetă simplă care poate fi servită la prânz, alături de o porție de mămăliguță caldă. Rețeta este simplă, ușor de preparat, însă poți fi sigură că îți vei impresiona familia întreagă datorită gustului delicios! Iată o rețeta simpla de ciulama de ciuperci de post!

Ciulama de ciuperci de post, rețeta fără făină

Ciulama de ciuperci de post, rețeta fără făină

Ingrediente

800 g ciuperci champignon, 

3 linguri cu ulei de măsline, 

o cană cu apă călduță, 

5 căței de usturoi, 

o ceapă mică, 

250 g smânână de gătit, 

3 ouă mari, 

sare, 

piper, 

pătrunjel.

Mod de preparare

După ce se taie felii destul de groase, ciupercile se opăresc într-un singur clocot, iar apoi se scurge apa. 

După ce am spălat ceapa și usturoiul, se taie cubulețe.

Într-o tigaie se pune la încins uleiul împreună cu o linguriță de apă și se călește ceapa aproximativ un minut. 

Se adaugă mai apoi ciupercile și se toarnă apă. 

Ulterior se adaugă usturoiul, piper și sare, se pune capacul și se lasă pe foc încă vreo 15 minute.

Între timp se bat cele trei ouă cu smântâna și se adaugă în amestecul deja obținut, amestecându-se până când nu mai apar cocoloașe. 

Se servește cu pătrunjel si mamaliguta calda.

Pofa buna!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!