Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Cu o tocanita de ciuperci servita cu mamaliguta iti iei vitaminele si mineralele din legume atat de necesare pentru sanatate! Unde mai pui ca reteta asta romaneasca iese delicioasa si vei vrea s-o repeti de pofta!
Tocanita de ciuperci cu mamaliguta |
Soteaza ceapa tocata marunt in cele 2 linguri de ulei, la foc mic, 4-5 minute, apoi adauga ardeiul tocat si morcovul ras.
Amesteca un minut in ingredientele de tocanita de ciuperci, apoi adauga ciupercile taiate feliute si o cana de apa (250 ml).
Pune capacul tocanitei de ciuperci si amesteca ocazional, lasand tocanita la foc mic-mediu pentru urmatoarele 20 de minute.
Cand ciupercile s-au schimbat integral la culoare, lasa tocanita sa scada, potriveste de sare si piper, apoi adauga rosiile cuburi.
Amesteca in tocanita si mai las-o pe foc 5-10 minute, apoi presar-o cu marar din belsug.
Serveste tocanita de ciuperci cu mamaliguta proaspat preparata si cu ardei iute.
Pofta byna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.