Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Penne cu mozzarella

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html 

Penne cu mozzarella, e o reteta de sezon, o reteta rapida, foarte usor de preparat, o reteta cu ingrediente simple si gustoasa. Este nemaipomenit de gustoase, iar reci de la frigider sunt de-a dreptul divine!

Penne cu mozzarella
Penne cu mozzarella

Ingrediente:

250 gr penne
2 vinete
500 gr rosii
3 catei usturoi
1 ceapa
ulei de masline
busuioc verde
150 gr mozzarella
sare, piper

Mod de preparare:

Feliem vinetele, le presaram cu sare si le lasam la scurs.

Prajim vinetele in uleiul de masline alaturi de 1 catel de usturoi taiat felii.

Scoatem vinetele pe hartie absorbanta ca sa scapam de uleiul in exces.  

Ceapa si usturoiul tocate marunt le sotam in ulei de masline doa atat cat sa devina sticloase. 

Adaugam rosiile curatae de pielita si taiate cubulete.

Fierbem pana cand incepe sa scada sosul. 
 
Asezonam cu sare si piper.

Adaugam vinetele si frunzele de busuioc.

 Fierbem pastele conform indicatiilor de pe ambalaj si le adaugam peste sos. 
 
Pastele le-am pus la fiert in momentul in care am pus rosiile, in 10 minute au fost gata.

Amestecam si eventual potrivim de gust cu sare, piper sau busuioc. 

Se rade deasupra mozzarella si parmezan.
 
Sunt forte bune servite imediat, calde, insa mie si mai bune mi s-au parut reci, dupa cateva ore de stat la frigider!
 
Pofta buna!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!