Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Sezonul rece se apropie, asa ca trebuie neaparat sa invatam sa facem retete noi. Iata cum se face piftia de porc si de ce ingrediente ai nevoie pentru a prepara acest fel de mancare iubit de toata lumea in preajma sarbatorilor de iarna.
Piftia de porc |
Ciolanul si soriciul se fierbe in apa cu o lingura de sare. Atunci cand da in clocot, strangeti spuma pana ce nu se mai formeaza.
Dupa aceea, se adauga morcovul si telina, iar ciolanul si soricul se va fierbe timp de ... !? pana cand carnea va pica de pe os.
Strecurati supa, iar apoi adaugati usturoiul zdrobit. Amestecati gelatina cu 2 linguri de apa rece pentru ca o vo pune in zeama.
Intre timp, strecurati zeama pentru a scoate usturoiul zdrobit, iar apoi adaugati gelatina hidratata si lasati oala cu supa la foc mic. Cand gelatina se va dizolva complet, opriti focul si lasati totul sa se raeasca.
Morcovul se taie rondele si se adauga impreuna cu ciolanul si soricul in boluri, peste care vom turna si zeama calda. Lasati piftia sa se raceasca, iar apoi puneti la frigider pana ce se va intari bine.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.