Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Frittata cu legume si sunca

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Substitutul perfect pentru o omleta, frittata este o combinatie de oua, legume proaspete, ierburi aromatice si putina branza. Are cate ceva din bucataria franceza si spaniola; e buna si calda, si a doua zi.
Frittata cu legume si sunca
Frittata cu legume si sunca
Ingrediente:

  • 5 oua
  • 200 g mix legume congelate (morcovi, mazare, conopida, porumb) fierte si scurse
  • 200 g sunca/bacon, feliat subtire
  • 1 ceapa rosie mica, tocata julien
  • 3 linguri ulei de gatit
  • 100-150 g branza sarata (poti pune cascaval, branza de capra, mozzarella) taiata cubulete
  • patrunjel proaspat, tocat
  • sare si piper

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 180C.

Incinge uleiul in tigaia in care vei gati frittata si la cuptor. Caleste ceapa si baconul 2-3 minute. Ia tigaia de pe foc. Scurge uleiul in exces si intinde intr-un strat uniform ceapa si baconul pe baza tigaii.

Adauga un strat de legume fierte si apoi cubulete de branza.

Bate ouale cu sare si piper si toarna incet peste legumele din tigaie. Pune tigaia pe foc mic timp de 5-6 minute pana cand amestecul de ou incepe sa se intareasca pe margini, dar e inca lichid la suprafata si in mijloc.

Pune tigaia in cuptor timp de 8-10 minute. Cand o scoti vei ave ao minunatie de frittata coapta, groasa de doua degete.

Pofta buna!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!