“Carne mai fragedă și mai suculentă nu am gătit! Este o rețetă unică!
Coastele de porc înăbușite” sunt extrem de gustoase, foarte moi și aromate. Coastele de porc apetisante se combină excelent cu o garnitură delicioasă de legume. Puteți adăuga în coaste diverse condimente.
Coastele de porc preparate după această rețetă îți lasă gura apă.
Savurați-le cu poftă!
Coaste de porc înăbușite |
– 1 kg de coaste de porc
– 1 ceapă
– 2 frunze de dafin
– ulei pentru prăjit
– apă (atât, cât să acopere coastele)
– sare și piper după gust
Mod de preparare
1. Spălați coastele și uscați-le ușor.
2. Prăjiți coastele de porc în ulei pe ambele părți până se vor rumeni.
3. Puneți coastele de porc într-un ceaun și adăugați ceapa tăiată, sarea, piperul și frunzele de dafin.
4. Turnați apă fierbinte deasupra, astfel încât coastele să fie abia acoperite și înăbușiți la foc mic timp de 2 ore.
5. După 2 ore coastele de porc vor fi moi și extrem de gustoase.
6. Serviți coastele de porc cu o garnitură de legume.
Vă doresc poftă bună alături de cei dragi!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.