Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Muschiulet de porc, umplut

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

O friptura gustoasa, savuroasa si plina de arome. 
Se poate servi ca fel principal sau ca aperitiv!

Muschiulet de porc, umplut

Muschiulet de porc, umplut

Ingrediente

2 bucati muschiulet de porc
500 g carne tocata
300 g bacon feliat
1 ou
sare
piper
4 catei de usturoi
1 lingurita boia de ardei

Mod de preparare

Pentru inceput pregatim umplutura; lintr-un bol, amestecam carnea tocata cu oul, usturoiul maruntit, boia, sare si piper dupa gust . 

Luam cate un muschiulet si cu un cutit, sectionam pe lungime fara sa-l taiem de tot, doar cat sa se deschida ca si o carte. 

Asezam o folie alimentara deasupra si batem putin carnea, mai mult sa se intinda putin, nu trebue insistat prea tare ca fibrele sa nu se rupa. 

Repartizam umplutura pe suprafata muschiuletu-lui si apoi adunam laturile si-l formam la loc, de data aceasta umplut. 

Luam feliile de bacon si le asezam peste muschiulet, una langa alta, astfel incat sa-l acoperim in totalitate 

.Procedam la fel si cu al doilea muschiulet. 

Asezam bucatile intr-o tava, le stropip cu ulei, adaugam 1/2 pahar de apa, acoperim tava cu folie de aluminiu si o dam la cuptor, la 180*C, pentru aprox.1h si jumatate. 

Dupa 60' verificam daca mai este sau nu lichid in tava, daca e nevoie mai complectam cu putina apa si in ultimele 15 minute, indepartam folia si lasam friptura sa se rumeneasca frumos. 

Se poate servi atat calda cat si rece.

Pofta buna !

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!