Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Fondue de ciocolata

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.htm

lM-am gandit sa va arat si voua cum sa pregatiti acest desert impresionat (dar simplu de realizat) pentru iubit, familie sau prieteni. Va asigur ca veti impresiona de la cel mai mare gurmand pana la cel mai pretentios fan gourmet.

Fondue de ciocolata

Fondue de ciocolata

Ingrediente:

  • Vas pentru fondue (se gaseste la Kika, Bamboo si probabil in majoritatea hipermarketurilor)
  • lumanare pastila
  • 2 tablete de ciocolata (alegeti o ciocolata buna, de preferat ciocolata neagra minim 70% cacao; daca nu va place ciocolata neagra, alegeti o ciocolata fina cu lapte)
  • 150 ml smantana pentru frisca minim 30% grasime
  • fructe dupa preferinte (citrice, banane, mere, kiwi, pere, etc)

Mod de preparare:

Intr-o oala cu fundul gros topiti ciocolata la foc mic (supravegheati vasul, odata ce trece de temperatura de topire, ciocolata isi va schimba consistenta, ceea ce nu este indicat)

 Adaugati smantana continuand sa amestecati

 Transferati compozitia in vasul de fondue

 Pregatiti fructele: taiati-le in cubulete cat sa bagati o data in gura

Cand serviti foundue-ul plasati lumanarea sub vas, pentru a pastra compozitia calda. 
 
Cu ajutorul furculitelor cu care este insotit vasul, inmuiati fructele in lichidul ciocolatos si savurati. 
 
Ati vazut ce simplu este?!

Bon appetit!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!