Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Branza fondue

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
 
Fondue este o rețetă Elvețiană, brânză joacă un rol foarte important în această rețetă și cel mai bun mod de a însoți este cu vin și o companie buna.
Branza fondue

Branza fondue


Ingrediente
  • 1 / 2 kg de brânză Emmenthaler , rasă
  • 1 / 2 kg de brânză Gruyere, rasă
  • 2 linguri amidon de porumb
  • 1 capatina de usturoi
  • 1 Cana de vin alb sec 
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 1 lingură cogneac 
  • 1 / 2 linguriță de muștar
  • O priză de nucșoară proaspăt rasă
Mod de preparae
 
Așezați brânza rasă și amidon de porumb într-o pungă de plastic.
 
Frecați interiorul unui vas cu usturoi, și apoi scoateți-l. 
 
Adauga vinul si sucul de lamaie la oala, și se aduce la o fierbe peste mediu.
 
Puțin câte puțin, se agită ușor brânza în vin. 
 
Se amestecă în mod constant în zig-zag formă pentru a preveni brânza sa nu se coaguleaza.
 
Incalsit, până când brânza sa topit.
 
Nu-l lăsa să fiarbă. 
 
Odată ce amestecul este neted, 
 
Adauga cogneacul, muștarul și nucșoară.
 
Se transferă brânza într-o oală care servește fondue, setat pe o  flacara scăzută pentru a menține cald. 
 
În cazul în care compozitia este subțire în fundal, puneti o lumânare aprinsă, 
 
Probabil va face. În cazul în care de fond gros, 
 
Puteți utiliza un pic sterno.
 
Organizați diverse alimente imersiune în jurul oală fondue.
 
Pentru a mânca, scufundarea suliței alimentare cu furculițe fondue sau furculițe mici, pentru a acoperi cu branza, și să mănânce.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!