Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Fondue
este o rețetă Elvețiană, brânză joacă un rol foarte important în această
rețetă și cel mai bun mod de a însoți este cu vin și o companie buna.
Branza fondue |
Ingrediente
- 1 / 2 kg de brânză Emmenthaler , rasă
- 1 / 2 kg de brânză Gruyere, rasă
- 2 linguri amidon de porumb
- 1 capatina de usturoi
- 1 Cana de vin alb sec
- 1 lingura suc de lamaie
- 1 lingură cogneac
- 1 / 2 linguriță de muștar
- O priză de nucșoară proaspăt rasă
Mod de preparae
Așezați
brânza rasă și amidon de porumb într-o pungă de plastic.
Frecați
interiorul unui vas cu usturoi, și apoi scoateți-l.
Adauga vinul si sucul de lamaie la oala, și se aduce la o
fierbe peste mediu.
Puțin câte puțin, se agită ușor brânza în
vin.
Se amestecă în mod constant în zig-zag formă pentru a preveni
brânza sa nu se coaguleaza.
Incalsit, până când brânza sa topit.
Nu-l lăsa să fiarbă.
Odată ce amestecul este neted,
Adauga cogneacul,
muștarul și nucșoară.
Se
transferă brânza într-o oală care servește fondue, setat pe o flacara scăzută pentru a menține cald.
În cazul în care compozitia este subțire în
fundal, puneti o lumânare aprinsă,
Probabil va face. În cazul în care de fond
gros,
Puteți utiliza un pic sterno.
Organizați diverse alimente imersiune în jurul oală fondue.
Pentru
a mânca, scufundarea suliței alimentare cu furculițe fondue sau
furculițe mici, pentru a acoperi cu branza, și să mănânce.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.