Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
O masă pe care o poţi prepara rapid, este foarte gustoasă, săţioasă şi sănătoasă. Tu ce legume pui în paste?
Paste cu legume |
- 275 grame paste pene
- 200 grame mix de legume congelate (mazăre, porumb dulce, morcov)
- 1 lingură ulei de măsline
- 1 ceapă roșie, tăiată
- 1 ardei verde, tăiat
- 1 ardei roșu, tăiat
- 1 lingură Ierburi de Provence
- 1 lingură Usturoi granulat
- 1/2 lingură rasnita sare de mare iodata
- Piper negru măcinat
- 250 grame roșii pasate
- 1 lingură piure de roșii
- 400 grame boabe de fasole albă, scursă de apă
- 40 grame Parmezan răzuit
- Frunze de pătrunjel, presărate în mod generos peste preparat
Mod de pregătire
Gătiți pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Adăugați mixul de legume înghețate în cratiță și gătiți-le odată cu pastele.
Între timp, încingeți uleiul într-o tigaie care nu se lipește. Adăugați ceapa, ardeii, ierburile de Provance, usturoiul granulat și sarea. Coaceți la foc mediu pentru aproximativ 5 minute până se înmoaie. Adăugați puțină apă dacă începe să se lipească de tigaie.
Amestecați cu roșiile pasate, piureul de roșii și boabele de fasole. Dați focul mai la mic și începeți să fierbeți la foc mic pentru aproximativ 8-10 minute, adăugând puțină apă dacă preferați un sos mai rar, amestecând ocazional.
Scurgeți pasta și legumele și presărați deasupra piperul negru. Serviți sosul pe un pat de paste sau amestecați pastele cu sosul. A se servi cu garnitură de Parmezan gratinat și frunze de pătrunjel.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.