Ciorba din coaste de porc cu zeama de muraturi |
- 600 gr coaste de porc
- 500 ml zeama de muraturi
- 1 buc morcovi
- 1 buc telina
- 1 buc pastarnac
- 1 buc ceapa
- dupa gust fidea
- dupa gust sare
- 1 legatura patrunjel
- 4 buc rosii congelate
Mod de preparare
Am pus coastele de porc la fiert si am spumat cand a fost nevoie.
Am adaugat apoi intregi in zeama morcovul, bucata de pastarnac si de telina.
Am tocat ceapa si am adaugat-o si pe ea.
Am potrivit de sare.
Am lasat la fiert aproximativ 40 minute la foc mic iar apoi am scos legumele si le-am taiat mai marunt.
Am tocat si rosiile din congelator si le-am adaugat pe toate in ciorba.
Am scurs zeama de la muraturi si am adaugat in ciorba aproximativ 500 ml.
Trebuie adaugata cate putin si gustata pentru a nu fi prea acra sau prea sarata ciorba.
Am mai lasat aproximativ 10 minute la fiert iar apoi am stins focul si am adaugat verdeata.
Am servit fierbinte cu ceapa rosie de apa.
Un deliciu
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.