Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Ciorba din coaste de porc cu zeama de muraturi

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
 
O ciorba din coaste de porc, romaneasca si gustoasa este perfecta pentru perioada rece din an. Am acrit-o cu zeama de muraturi si a iesit delicioasa. Este pacat de aceasta zeama sa o aruncam, este plina de bacterii bune, este acra si o putem folosi foarte bine pentru acrirea ciorbelor.
Ciorba din coaste de porc cu zeama de muraturi

Ciorba din coaste de porc cu zeama de muraturi


Ingrediente
  • 600 gr coaste de porc
  • 500 ml zeama de muraturi
  • 1 buc morcovi
  • 1 buc telina
  • 1 buc pastarnac
  • 1 buc ceapa
  • dupa gust fidea
  • dupa gust sare
  • 1 legatura patrunjel
  • 4 buc rosii congelate

Mod de preparare

Am pus coastele de porc la fiert si am spumat cand a fost nevoie. 

Am adaugat apoi intregi in zeama morcovul, bucata de pastarnac si de telina. 

Am tocat ceapa si am adaugat-o si pe ea. 

Am potrivit de sare.

Am lasat la fiert aproximativ 40 minute la foc mic iar apoi am scos legumele si le-am taiat mai marunt. 

Am tocat si rosiile din congelator si le-am adaugat pe toate in ciorba.

Am scurs zeama de la muraturi si am adaugat in ciorba aproximativ 500 ml. 

Trebuie adaugata cate putin si gustata pentru a nu fi prea acra sau prea sarata ciorba. 

Am mai lasat aproximativ 10 minute la fiert iar apoi am stins focul si am adaugat verdeata. 

Am servit fierbinte cu ceapa rosie de apa. 

Un deliciu

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!