O gustare delicioasa si usor de preparat, numai buna pentru zilele in care apar musafiri neanuntati si nu stii ce sa le pui repede pe masa.
Ou in cartof copt |
– 4 cartofi copti intregi
– 4 linguri de unt
– 4 oua medii
– ceapa verde, carnaciori, cascaval
– sare, piper
Mod de preparare
Taie un capac din cartofi si formeaza o cavitate cu ajutorul unei linguri sau furculite.
Sparge oul in fiecare scobitura din cartofi.
Presara sare si piper.
Apoi adauga carnaciorii taiati, ceapa verde, ierburi aromate si cascaval.
Introdu la cuptorul preincalzit la 190 de grade pentru aproximativ 10 minute (sau cat sa fie gata ingredientele, dupa gustul fiecaruia).
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.