Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Fasolea verde este la granita dintre leguma si
leguminoasa. Este considerata leguma pentru ca este inca verde.
Reteta de azi este super simpla si intra la categoria de retete culinare vegetariene. Exact asta vom folosi si noi astazi
Fasole verde cu sos de iaurt si usturoi |
- 500 g fasole verde congelata sau proaspata
- 300 g iaurt clasic sau vegetal (soia/ migdale)
- 10 catei de usturoi
- 5 linguri ulei de masline
- sare si piper
Mod de preparare:
Decongelam fasolea. O punem intr-o tigaie incapatoare sau intr-un wok. Focul sa fie mic.
Adaugam 3 linguri de ulei, sare, piper si o cana de apa si punem capacul sa se innabuse totul.
In 15 – 20 de minute putem sa stingem focul si sa lasam capacul pus inca 10 minute.
Separat facem un mujdei clasic si in el adaugam si iaurtul, precum si 2 linguri de ulei de masline.
Fasolea se serveste cu sos de usturoi si este absolut dementiala.
Da, fasolea verde merge si ca atare, innabusita cu ulei de masline,
sare, piper, usturoi tocat marunt. Nu este neaparat nevoie de iaurt.
Insa cu putin sos de usturoi si iaurt,
toate preparatele capata o cu totul alta stare emotionala
Sanatate maxima si mult succes in tot ce faceti!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.