Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Skinny Carbonara,

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Daca iti plac pastele carbonara, dar iti faci griji pentru silueta ta, incearsca aceasta reteta sanatoasa si mai prietenoasa cu un stil de viata echilibrat.

Skinny Carbonara,

Skinny Carbonara,

Ingrediente

  • 200g mazare proaspata sau congelata
  • 1 lingura de fulgi de migdale
  • 1 catel de usturoi
  • o legatura busuioc proaspat
  • 15g parmezan
  • 1 lamaie
  • 150g spaghete
  • bacon afumat
  • ulei de masline
  • 1 ou
  • 100g iaurt natural

Mod de preparare

1. Se pune o oala de apa sarata la fiert. Se scufunda o sita in care a fost pusa mazarea timp de doar 30 de secunde, apoi se lasa deoparte.Se prajesc usor migdalele intr-o tigaie, la foc mediu, apoi se macina intr-un blender. Se adauga, in blender, usturoiul, un varf de cutit de sare de mare, frunzele de busuioc, parmezanul ras si sucul de lamaie. Se omogenizeaza, apoi se adauga mazarea, si se amesteca usor, pastrand textura.

2. Se gatesc pastele in apa sarata, conform instructiunilor de pr pachet. Intre timp, se feliaza foarte fin baconul si se prajeste incet, pana devine auriu si crocant, apoi se transfera pe hartie de bucatarie. Se pastreaza grasimea in tigaie. Se adauga trei sferturi din amestecul de mazare in tigaie, la foc mic.

3. Se bat oul si iaurtul bine. Se pastreaza putin din apa in care s-au fiert pastele, se scurg pastele si se amesteca direct in tigaie, amestecand bine, apoi se ia cratita de pe foc. Se toarna amestecul de ou si se amesteca pana se uniformizeaza, adaugand apa pastrata, daca este necesar. Se gusta si se asezoneaza. Se servesc acoperite cu amestecul de mazare ramas si bacon crocant.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!