Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Simplu, este absolut savuros într-o brânză cu muceg
Sfat. Puneți-l pe grătarul mediu încălzit, nu fierbinte, evitați astfel arderea lui timpurie.
Pepene la gratar, cu branza |
3 felii de
1 lingura
sare
piper proa
110g porsc
110g branz
frunze pro
2 lingurit
Mod de preparare
Incalzeste grill-ul si unge cu ulei, sare si piper feliile de pepene. taie prosciutto in fasiute.
Pune pepenele pe grill, cate 1 minut pe fiecare parte sau pana prinde urmele grill-ului. cand este gata aseaza feliile pe o farfurie, presara branza, prosciutto si frunze de busuioc tocate.
Se picura balsamicul.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.