Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Am vazut reteta prima data pe siteurile culinare unguresti. Traducera la Matrai borzaska este derizorie ceva cu zburlit probabil de la aspectul dat de cartofii razuiti si de cascavalul
Matrai borzoska - snitel unguresc |
- 600 gr pulpa porc
- 5 cartofi -nu foarte mari
- 10 linguri de faina
- 2 oua
- sare
- piper
- 1 pahar smantana
- 1 fir usturoi verde - reteta originala prevede catei de usturoi
- 150 gr cascaval pentru razuit
- ulei pentru prajit
MOD DE PREPARARE
Carnea de porc se feliaza in 6 felii sanatoase.
Se bat fe;liile de carne cu batatorul de snitele.
SFAT-URI
Reteta originala prevede usturoi pisat in smantana. Fiind primavara eu am preferat un gust mai delicat folosind usturoi verde.
Matrai Borzoska este servit in mod frecvent in Ungaria cu garnitura de orez.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.