Daca tot am achizitionat una alta,de la Targul de bunatati nu se putea sa nu le combin asa pe gustul meu...
Mamaliga la cuptor cu diverse |
Pentru mamaliga
- 500 ml apa
- 200 g malai
- sare
- 50 g unt
- 2 linguri smantana 40 % grasime
- 150 g branza burduf
- 70 g sunculita afumata
- 130 g muschiulet afumat
- 1 ou
MOD DE PREPARARE
Mai intai taiem sunca in bucatele mici si muschiuletul in felioare.
Branza de burduf,untul si smantana le amestecam bine.
Pregatim un vas cu hartie de copt.
Punem apa la fiert cu un praf de sare,cand incepe adaugam malaiul si lasam sa fiarba,la final punem sunculita in mamaliga.
Apoi asezam in vasul cu hartie de copt,un strat de mamaliga,un strat de branza amestecata cu unt si smantana,un rand de muschiulet,apoi mamaliga si deasupra restul de branza si muschiulet.
Deasupra batem bine un ou si-l turnam peste.
Dam vasul la cuptor pentru cca 40 min
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.