Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Pregătirea mâncărurilor pe bază de fasole boabe ia ceva timp. Am mai spus-o și cu alte prilejuri: atâta timp cât gătești 2 – 4 porții de mâncare este mult mai avantajoasă utilizarea conservelor cu fasole boabe.
Fasole roșie cu cârnați |
- 1 conservă mare (800 g) de fasole roșie;
- 1 cârnat afumat (240 g);
- 100 g piept de porc afumat;
- 2 roșii;
- 1 legătură de ceapă verde;
- 1 praf de chilli;
- sare și piper – după gust.
Mod de preparare
Scoateți bucățile de piept rumenit și păstrați-le, că sigur o să aveți nevoie de ele.
În grăsimea colectată în tigaie rumeniți bucățile de cârnat în prealabil crestate, să se pătrundă bine;Cât se rumenește cârnatul, tăiați roșia în cuburi mici și ceapa verde în rondele;
În grăsimea lăsată de piept și de cârnat căliți ceapa verde, cât să se înmoaie;Când începe să se bruneze, stingeți cu roșiile și adăugați praful de chilli, apoi mai învârtiți în tigaie vreo 3 – 4 minute (focul trebuie să fie mic acuma);
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.