Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Fasole roșie cu cârnați

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Pregătirea mâncărurilor pe bază de fasole boabe ia ceva timp. Am mai spus-o și cu alte prilejuri: atâta timp cât gătești 2 – 4 porții de mâncare este mult mai avantajoasă utilizarea conservelor cu fasole boabe.

Fasole roșie cu cârnați

Fasole roșie cu cârnați

Ingrediente

  • 1 conservă mare (800 g) de fasole roșie;
  • 1 cârnat afumat (240 g);
  • 100 g piept de porc afumat;
  • 2 roșii;
  • 1 legătură de ceapă verde;
  • 1 praf de chilli;
  • sare și piper – după gust.

Mod de preparare

Tăiați pieptul de porc în bucăți mici și rumeniți-l într-o tigaie antiaderentă, fără ulei;

 Scoateți bucățile de piept rumenit și păstrați-le, că sigur o să aveți nevoie de ele.

În grăsimea colectată în tigaie rumeniți bucățile de cârnat în prealabil crestate, să se pătrundă bine;

 Cât se rumenește cârnatul, tăiați roșia în cuburi mici și ceapa verde în rondele;

În grăsimea lăsată de piept și de cârnat căliți ceapa verde, cât să se înmoaie;

 Când începe să se bruneze, stingeți cu roșiile și adăugați praful de chilli, apoi mai învârtiți în tigaie vreo 3 – 4 minute (focul trebuie să fie mic acuma);

E momentul să puneți la foc fasolea.

Fierbeți la foc mic, acoperit cu capac, între 7 și 20 de minute, în funcție de cât de “groasă” vreți să rămână fasolea;
 
Pe final, aruncați în tigaie și bucățile de piept de porc care v-au mai rămas și potriviți de sare și piper.
 
 Pofta buna!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!