Dragii mei, va invit la o portie de aperitiv cu branza
care pe noi ne-a marcat!
E atat de bun, dar cum nu il pot asemana cu nimic altceva, nu pot decat sa va implor sa-l incercat.
Foarte usoara si reteta asta!
Pe scurt, e o mancare ce se compune din branza feta coapta impreuna cu rosii, ulei de masline si oregano. Aceste 4 ingrediente nu pot lipsi! In plus, puteti adauga ardei verde si ardei rosu, mai mult pentru a da culoare preparatului, si fulgi chilli.
Va
las sa urmariti pasii retetei in compania ei.
Sfat: Daca sunteti la dieta, ocoliti aceasta delicioasa postare!
Aperitiv cu branza si coapta in cuptor |
- 300 g branza Feta
- 150 g branzasarata
- 100 g parmezan ras
- 1 rosie mare, bine coapta
- ulei de masline extravirgin
- ardei verde
- ardei rosu
- sare, piper
- oregano uscat
- fulgi de chilli (optional)
Mod de preparare:
Se incinge cuptorul la 180 grade C (foc potrivit); se toarna putin ulei de masline intr-un vas de ceramica (sau iena):
Se aseaza un strat de branza Feta:
Un strat de rosii:
Un strat de branza sarata si oregano.
Oregano, chilli, sare de mare:
Un strat de ardei rosii si verde.
Ultimul strat, parmezan ras.
Se da la copt pentru aproximativ 30 de minute.
Branza al meu copt! Rumen si apetisant!
Cu paine de casa, taraneasca, e un vis!
S-aveti pofta!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.