Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Muschiulet in foietaj si bacon

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Muschiulet in foietaj si bacon, o friptura festiva, reteta pas cu pas. Astazi incerc sa va prezint un fel de mancare pentru o duminica in familie si de ce nu, chiar si pentru un pranz festiv. Este vorba de muschiulet de porc invelit in bacon si foietaj..

Muschiulet in foietaj si bacon

Muschiulet in foietaj si bacon

Ingrediente

  • 1 buc muschiulet de porc,
  • 400g foietaj,
  • 100 g bacon feliat,
  • sare,
  • piper,
  • cimbru,
  • 1 galbenus de ou,
  • 1-2 linguri ulei

Mod de preparare

Scoatem muschiul din frigider, cu o ora inainte sa il gatim, il fasonam ( il curatam de grasime si de membranele acelea sidefate), il stergem cu prosoape de hartie .

Il condimentam cu sare , piper si cimbru. Tragem muschiul la tigaie, pe toate partile, in 2 linguri ulei incins.

Il scoatem pe o tava si il lasam sa se racoreasca un pic.

Pregatim foietajul care a fost dezghetat lent in frigider: Il intindem usor cu un sucitor si il taiem in asa fel incat sa putem inveli muschiuletul.

Se imbraca muschiuletul in foietaj

Dupa ce s a racit un pic, imbracam muschiuletul, mai intai in feliile subtiri de bacon si apoi in foietaj. 

Ungem cu galbenus de ou diluat cu o lingura de lapte, il asezam intr o tava tapetata cu hartie de copt si coacem in cuptorul preincalzit la 180 grade, pana se rumeneste frumos..

Serviti cu piure de pastarnac si mix de salata verde.

Va multumesc pentru rabdare si atentia acordata!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!