Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
E dezlegare la peste, sau pur si simplu ai pofta de o tocana traditionala? Incearca o reteta de tocana de peste savuroasa, servita cu mamaliguta alaturi.
Tocana de peste |
800 g peste alb
400 g cuburi de rosii conservate
o ceapa
un catel usturoi
60 g capere
2 linguri faina
800 g cartofi
300 g spanac intreg
3 linguri margarina
sare
mamaliga
Mod de preparare:
- Pestele se taie cuburi care se trec prin faina si se rumenesc in margarina topita.
- Se scot, se pun ceapa si usturoiul curatate si taiate marunt, se calesc, se adauga cartofii taiati cuburi mici si rosiile si se lasa 10 minute.
- Se adauga pestele si spanacul bine spalat, sarea, caperele, se toarna putina apa si se lasa 20 de minute la fiert, acoperit.
- Se aduce tocana la masa alaturi de mamaliga.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.