Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Saramura de pastrav

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Saramura de pastrav cu mamaliguta calda este una din mancarurile mele preferate.
Saramura din pastrav, poate fi pregatita si in zilele de post cu dezlegare la peste.
Daca nu ati pregatit pana acum saramura de pastrav, va recomand sa o incercati !

Saramura de pastrav

Saramura de pastrav

Ingrediente

2 pastravi proaspeti
o cutie rosii in suc de rosii
2 ardei capia copti
4-5 catei de usturoi
o crenguta de cimbru
o lingurita de zahar
sare
piper
ulei de masline
1 lingura cu otet de mere
patrunjel verde tocat

Mod de preparare

Pastravii curatati si spalati se usuca cu un prosop de hartie apoi se condimenteaza cu sare si se ung cu ulei de masline.
Se frig pe gratarul incins cateva minute pe fiecare parte.
Pentru saramura punem la fiert cam 400 ml apa, adaugam sare dupa gust, 2-3 linguri ulei de masline, rosiile din conserva tocate marunt, ardeii tocati, crenguta de cimbru, zaharul si otetul.
Fierbem la foc potrivit cam 10 min iar spre final adaugam si usturoiul pisat.
Punem pestele intr-un vas de ceramica sau o caserola de plastic, turnam peste el saramura fierbinte, presaram din abundenta patrunjel tocat, acoperim si lasam sa stea cam 15 min.

Sfat:

- se mananca neaparat cu mamaliguta calda;
- daca nu aveti pastrav puteti folosi crap sau alt peste proaspat fara prea multe oase;
 - pestele trebuie neaparat fript la gratar

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!