Hamburgeri de ciuperci |
- 24 ciuperci champignon (de aceeasi marime)
- 400- 450 g carne tocata (amestec vita-porc)
- sare, piper, boia, praf de usturoi
- 1 ceapa potrivita, tocata marunt
- 1 gogosar sau ardei capia, taiat marunt
- 50 g cascaval sau parmezan
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la foc potrivit (180 grade C).
Amestecati carnea tocata cu ardeiul si ceapa.
Condimentati dupa gust cu sare, piper, boia si praf de usturoi.
Ungeti o tava cu unt (sau tapetati-o cu hartie de copt); umpleti 12 ciuperci cu compozitia rezultata:
Acoperiti-le cu cate o ciupercuta, ca sa arate ca un hamburger 🙂
Efectul e maxim daca folositi ciuperci de aceeasi marime.
Lasati la cuptor pentru cca. 25 de minute:
Scoateti-i din cuptor si radeti imediat cascaval deasupra (sau parmezan):
Pofta buna!
Sfat:
Daca vreti niste „hamburgeri” mai savurosi, caliti pentru 5 minute amestecul de carne si ardei intr-o tigaie cu putin ulei si apoi umpleti ciupercile.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.