Sandviş Reuben: preparatul emblematic din New York |
4 felii pâine cu secară
200 g varză murată, tocată
6 felii pastramă de vită
4 felii şvaiţer sau caşcaval
20 g unt
2 linguri maioneză
2 linguri ketchup
Mod de preparare
Amesteci maioneza cu ketchupul şi ungi 2 felii de pâine cu acest sos.
Aşezi pe fiecare 3 felii de pastramă, 2 de Şvaiţer şi câte un strat de varză murată.
Pui deasupra a doua felie de pâine, unsă cu unt la exterior.
Pui sandvişurile într-o tigaie grill, câte 2-3 minute pe fiecare parte, până ce pâinea se rumeneşte şi brânza se topeşte.
Le serveşti imediat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.