Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Ingrediente:
- 1 ceasca de ketchup
- 1 sfert de ceasca de apa
- 2-3 linguri de otet
- 1-2 linguri de zahar
- 1 lingura de mustar
- 1 lingura de usturoi pudra
- 1 sfert de lingurita de piper rosu (pudra Cayenne) sau boia de ardei iute
Mod de preparare:
- Pune intr-o craticioara toate ingredientele de mai sus si lasa-le la foc mic aproximativ 10 minute, pana cand se evapora apa si se formeaza sosul. Apoi opreste focul si asteapta ca sosul sa se raceasca.
- Pune sosul intr-un borcan daca urmeaza sa pleci la gratar sau daca vrei sa il servesti a doua zi. Foloseste-l pentru a marina sau pentru a unge carnea pentru gratar, astfel incat carnea sa capete un gust unic si delicios.
Sosurile pentru friptura, mai ales cand le gatesti tu insuti, te ajuta sa savurezi cele mai gustoase fripturi si, in plus, sa nu te plictisesti de acest preparat chiar daca obisnuiesti sa il gatesti des. Chiar daca mananci friptura periodic, faptul ca o combini cu sosuri diferite iti va oferi diversitatea pe care o doresti a gusturilor.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.