Aceasta reteta de paste cu ciuperci o puteti gati in numai 40 minute. Este foarte gustoasa.Paste cu ciuperci
Ingrediente:
Paste cu ciuperci
200 g ciuperci
400 g paste fainoase
100 g branza telemea, rasa
5 linguri ulei
1 ardei gras
1 catel usturoi
sare, piper
Mod de preparare:
Se pun la fiert pastele in apa cu putina sare
Se spala ciupercile si ardeiul.
Se incinge uleiul, se pune ardeiul tocat fideluta si catelul de usturoi, tocat foarte marunt.
Se adauga ciupercile, pe masura ce le tocam.
Se pune sare (nu prea multa, in
special daca branza este sarata) si se lasa 5 - 10 min la foc mic, sa
fiarba. Se adauga un praf de piper.
Se scurg pastele si se clatesc cu apa rece.
Se pun peste ciuperci si se amesteca, adaugand si branza.
Pastele cu ciuperci se servesc calde, presarate cu parmezan si cu sos de rosii.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.