Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Aperitivele sunt de fiecare data o solutie ideala pentru un antreu delicios, potrivit unei ocazii speciale. Deoarece stiu ca urmeaza o perioada cu multe petreceri, zile de sarbatoare si invitati, am pregatit pentru voi o ide-ie de aperitiv deosebit care or sa va scoata din incurcatura si or sa va intareasca titlul de maestre in bucatarie.
Ciuperci ciobanesti umplute |
1 kg de ciuperci,
200 g branza de burduf,
50 g urda, marar,
100 g slanina/bacon,
unt si piper.
Mod de preparare:
Ciupercile se spala si se curata, apoi le sunt taiate piciorusele.
Branza de burduf se amesteca impreuna cu urda si cu mararul tocat, iar piciorusele ciupercilor se toaca impreuna cu slanina sau bancon-ul.
Palariile ciupercilor se pun intr-o tava unsa cu unt, apoi sunt umplute cu tocatura de slanina si ciuperci, iar deasupra amestecul de branza si piper.
Tava se adauga la cuptor si este gata cand branza capata o culoare aurie.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.