Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Vorarlberger Käsknöpfle (Tăieţei cu brânză)

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Astfel că nu este de mirare că brânza joacă un rol important și în preparatul naţional din Vorarlberg: pe Valea Rinului se numeşte "Spätzle", iar în Bregenzerwald "Knöpfle" şi se serveşte cu diferite tipuri de brânză topită într-un bol de lemn.

Vorarlberger Käsknöpfle (Tăieţei cu brânză)

Vorarlberger Käsknöpfle (Tăieţei cu brânză)

Ingrediente:

  • 600 g făină, din care 400 g făină din grâu dur
  • 6 ouă
  • 1 lingură griş
  • 1 lingură apă
  • 1 lingură sare şi apă
  • 400 g amestec de brânzeturi (Räßkäse, Bergkäse, Sura-Käse)
  • 1 ceapă mare
  • unt

Mod de preparare (Reţetă de la "Verein Bewusstmontafon"):

Făina, ouăle, grişul, sarea şi apa se amestecă repede până se formează un aluat – trebuie însă să mai rămână urme de făină. 

Se trece aluatul prin răzătoare în apă fierbinte. 

Se lasă tăiţeii să fiarbă până se ridică la suprafaţă, se strecoară şi se pun pe lung într-un vas preîncălzit, apoi se rade brânza peste.

Peste se presară inelele de ceapă călită.

Pentru pregătirea tăiţeilor se folosesc diferite tipuri de brânză în funcţie de regiune sau de tradiţia din familie.

Garnitură: salată de cartofi, salată verde sau spumă de mere.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!