Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Printre exemple numim bucătăria maghiară şi cea croată, deoarece
friptura Esterházy îşi regăseşte originea în familia de magnaţi maghiari
Esterházy.
|
Friptura Esterházy |
Ingrediente
4 bucăţi carne pentru friptură
Se bate carnea, se crestează pe margini, se condimentează cu sare şi
piper. Se prăjeşte puţin pe ambele părţi. Se călesc în aceeaşi tigaie ceapa tocată şi rădăcinoasele tăiate fâşii
subţiri, se condimentează cu boia, se presară făină şi se adaugă puţină
apă. Se pune carnea, se fierbe la foc înăbuşit, se condimentează cu suc
de lămâie și se adaugă smântâna. Se lasă carnea să fiarbă la foc mic.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.