Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Aceste clatite cu umplutura de carne sunt aratoase si gustoase. Pentru a le prepara, asigura-te ca ai:
Clatite cu carne tocata si ficat de porc |
- 200 g de faina
- 200 ml de lapte
- 2 oua
- Ulei
- Sare
- 100 g de carne tocata de porc
- 100 g de ficati de porc fierti si tocati
- Piper
- Usturoi
- 1 legatura de marar tocat marunt
- 100 ml de smantana
Mod de preparare:
Pregateste aluatul de clatite ca pentru clatitele obisnuite si prepara-le intr-o tigaie.
Caleste ceapa in ulei incins si, cand devine transparenta, adauga carnea tocata si ficatii, deja condimentati.
Amesteca din cand in cand si, cand compozitia este bine prajita, scoate-o si pune-o intr-un vas.
Dupa ce se mai racoreste, umple cu ea clatitele, una cate una.
Dupa ce ai terminat de umplut si de rulat, prepara un sos din smantana si marar tocat, cu care stropesti clatitele calde.
Serveste-le imediat si bucura-te de gustul lor unic.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.